Püspöki engedéllyel vasárnap a szokott rendben: fél 8, 10 és este 6 - órakor újra lesznek nyilvános szentmisék Törökbálinton. A 10 órai online lesz közvetítve:   https://www.facebook.com/tbkat/ és a Plébánia Youtube csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCgDxrZ6IU-w6oEj0-6Mueyg   

Pünkösdi kilenced, ima minden napra - ide kattintva érhető el. 

Idén is tartunk Szentlelket hívó és váró pünkösdi kilencedet. A kilenced rendhagyó lesz, a jelenlegi helyzet miatt otthon végezzük.

Hívunk mindenkit, hogy csatlakozzon közös imaszándékunkhoz, amelyben kérjük a Szentlelket, hogy adjon nekünk új Pünkösdöt, hogy az Ő szeretete forrósítsa át a szívünket Isten, a családtagjaink, a közösségünk, az emberek és önmagunk iránt, hogy helyesen tudjunk szeretni és szolgálni.   Akinek nem áll rendelkezésre eszköz, hogy az online felületet elérje, őket is hívjuk, hogy Pio atya imájával vagy rózsafüzér imádsággal kapcsolódjon be közös készületünkbe. Épp ezért kérünk benneteket, hogy akinek csak lehetséges továbbítsátok ezt a hívást, akár telefonon is, hogy minél többen tudjanak csatlakozni hozzánk ezen imádságok bármelyikével.


A Székesfehérvári Egyházmegye rendelkezését adjuk közre, az alábbiak szerint:

A Kormány tovább folytatja a járványügyi rendelkezések országos enyhítését. A járványügyi helyzet lehetőséget ad a székesfehérvári egyházmegyében is arra, hogy május 23. napjától engedélyt adjak a vasár- és ünnepnapi (és a hétköznapi) szentmisék hívek részvételével való templomi bemutatására. Kérem a Plébános atyáktól, hogy az aktuális járványügyi szabályokat pontosan tartsák és tartassák be!

A nagyobb egészségügyi biztonság érdekében javasoljuk, hogy a vasárnapi szentmisék csendes misék legyenek (közös éneklés elkerülése); és ahol erre lehetőség van, engedélyezzük, hogy a templomhoz kapcsolódó szabadtéren legyenek megtartva (szociális távolság megtartása).

További részletek és az egyházmegye jelenlegi járvány ügyi rendelkezésének letöltése:  20200521_jarvanyugyirendelkezes_ehm.pdf (133 kB)Névnapok - tegnap: Janka, Zsanett ma: Angéla, Petronella holnap: Tünde holnapután: Kármen, Anita

Szentmisék rendje templomunkban:

cím: Pelsőczy Ferenc u.
(Művelődési Házzal szemben)

Vasárnap: 7:30; 10:00; 18 órakor

gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; és 17:30-18 óra között

Hétköznapi szentmise:
H,K, Sze, P, Szo:7:00;
Cs: 6:00

Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig szentségimádást tartunk!