Plébániánk hírei

  1.    A mai vasárnappal belépünk az adventi időszakba. Különösen sokat kell imádkoznunk, várva Megváltónk földi eljövetelét. Végezzük már most el karácsonyi lelki tisztulásunkat, végezzük el szentgyónásunkat, járuljunk szentáldozáshoz!

  2. Hétfőtől megkezdődnek a roráték, az adventi hajnali szentmisék. Karácsonyig a hétköznapi szentmisék reggel 6 órakor kezdődnek. A vasárnapi szentmiséket a szokott rendben: délelőtt ½ 8-kor, 10-kor és este 6 órakor tartjuk.

  3. A héten elsőcsütörtök lesz. Imádkozzunk papi hivatásokért. Elsőpénteken kérjük Jézus Szíve kegyelmét, hogy őszinte bűnbánattal készüljünk karácsonyra. Elsőszombaton a Boldogságos Szűz Mária közbenjárását kérjük a világ békéjéért.

  4. Előre jelezzük, hogy december 14-én, szombaton, 18:00 órától 19:30-ig dicsőítő szentségimádást tartunk közbenjáró imaszolgálattal. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

  6. Megrendeltük templomunk karácsonyfáit. Kérjük Testvéreinket, hogy családonként 2500,- forinttal járuljanak hozzá azok megvásárlásához. Az erre szánt összeget átadhatjuk a szentmisék után a sekrestyében, betehetjük a „Templom virágaira” feliratú perselybe, vagy átadhatjuk a plébánián ügyeleti időben.


  Névnapok - tegnap: Vilma ma: Miklós holnap: Ambrus holnapután: Mária

  Szentmisék rendje templomunkban:

  cím: Pelsőczy Ferenc u.
  (Művelődési Házzal szemben)

  Vasárnap: 7:30; 10:00; 18 órakor

  gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; és 17:30-18 óra között

  Hétköznapi szentmise:
  H,K, Sze, P, Szo:7:00;
  Cs: 6:00

  Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig szentségimádást tartunk!