1. Mit tegyen, ha gyermekét katolikus hit- és erkölcstanra szeretné járatni? Az alábbi oldalra kattintva tájékozódhat, illetve ezen a videón további értékes információ található. 

2. A vasárnapi 10 órai szentmisét élőben közvetítjük a Plébánia Youtube csatornáján: https://www.youtube.com/channel/UCgDxrZ6IU-w6oEj0-6Mueyg

3. Nagyböjt péntekjein kötelező a hústilalom 14 éves kortól a halálig, és azt nem válthatjuk át több imára, jócselekedetre, önmegtagadásra, mint az év többi péntekjén. A hústilalom parancsa alól fel vannak mentve a súlyos betegek és a nehéz fizikai munkát végzők, valamint azok, akik nem saját asztaluknál étkeznek.

4. Nagyböjt péntekjein a szentmisék után keresztúti ájtatosságot tartunk. A Nagyböjtben tartózkodjunk a zajos mulatságoktól!

5. Pénteken délután 4 órától este 8 óráig nyitva tartjuk a templomot, és várjuk testvéreinket egyéni szentségimádásra.

6. Jövő vasárnap, február 28-án, országos gyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára. Lehetőségeink szerint támogassuk a katolikus oktatás és nevelés ügyét!

7. Kérjünk, ha lehetősége van rá, támogassa adója 1%-val a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványt. Az adatok, amelyeket fel kell tüntetni a rendelkező nyilatkozaton: A kedvezményezett neve: Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány A kedvezményezett adószáma: 18684319-1-13

Névnapok - tegnap: Alfréd ma: Mátyás holnap: Géza holnapután: Edina

Szentmisék rendje templomunkban:

cím: Pelsőczy Ferenc u.
(Művelődési Házzal szemben)

Vasárnap: 7:30; 10:00; 18 órakor

gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; és 17:30-18 óra között

Hétköznapi szentmise:
H,K, Sze, P, Szo:7:00;
Cs: 6:00

Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig szentségimádást tartunk!