Plébániánk hírei

·        Jövő vasárnap Krisztus Király ünnepe, amellyel lezárul a 2018. egyházi év.

·     Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz templomainkban a Karitász javára. Anyagi lehetőségeink szerint támogassuk nehéz helyzetben lévő testvéreinket!

·     Egyórás szentségimádás lesz a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve szombaton 18 órától a templomban

·     Filmklub és lelki nap a Szeretetláng kápolna és közösségi házban.
November 20-án, kedden 18 órakor indul a Filmklub a Lisieux-i Kis Szent Teréz életét bemutató életrajzi játékfilmmel: Teréz - a szeretet kis útja.
November 24-én, szombaton 10 órától Szeretetláng lelki napot tartunk.

·        Még várja a jelentkezőket a katekumenátus közösség, amely 2 éves folyamata során lehetőséget ad a keresztény élet megismerésére és az abban való elmélyülésre egy befogadó közösségben. Részletek a "Hitoktatás" oldalon.

·     Két hét múlva megkezdődik az advent.


Egyórás szentségimádásra hívunk Krisztus Király ünnepének előestéjén a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a templomba. Ezen az estén különböző helyszíneken együtt fogunk imádkozni az egész világon azért, hogy az önmagát érted is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük.
Névnapok - tegnap: Jenő ma: Erzsébet holnap: Jolán holnapután: Olivér

Szentmisék rendje templomunkban:

cím: Pelsőczy Ferenc u.
(Művelődési Házzal szemben)

Vasárnap: 7:30; 10:00; 18 órakor

gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; és 17:30-18 óra között

Hétköznapi szentmise:
H,K, Sze, P, Szo:7:00;
Cs: 6:00

Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig szentségimádást tartunk!