Plébániánk hírei 

  • A korábban hirdetett Szentjánosbogár tábor Június 24-én este 6 órakor veszi kezdetét a Törökbálinton. 110 gyermek érkezik, akiket a templomi hívek fognak elszállásolni. Fogadjuk őket szeretettel! A gyerekek már délután 4 órától érkeznek folyamatosan, a regisztráció a templom előtti téren lesz 17:45-ig bezárólag, így lehetőség szerint addig NE JÖJJENEK fel az autókkal! A templomban biztosan sokan leszünk, így mindenki gondolja át, melyik misére kíván menni. A gyerekek a mise végén találkoznak szállásadóikkal először.
    A hét során kedden és csütörtökön is lesz este 6-kor is szentmise, melyre szeretettel várjuk a híveket!

  • Programváltozás! Kedves Testvérek! Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a jövő vasárnapra, június 24-re hirdetett gyógyító összejövetel programtorlódás miatt elmarad. Úgy látjuk helyesnek, ha visszalépünk, hogy a templom az országos szentjánosbogár-tábor nyitó rendezvényének adhasson otthont. Megértést kérve, imával és szeretettel: Sipos Gyula.

  • Karitász gyűjtés: az evangelizációs munkacsoport és a Karitász rászoruló családok és a törökbálinti gyermekotthon részére gyűjtést szervez a jövő évi tanévkezdés megkönnyítésére. Kérjük ezért, hogy az olyan, még jó állapotban lévő, használható iskolai felszerelést (iskolatáska, tolltartó, ceruza, festék, ecset, füzetek), ne dobják ki, hanem hozzák be a plébániára ügyeleti időben, vagy a misék idején tegyék be a sekrestyébe, de dr. Vágvölgyi Tímea rendelési idejében hozzá is be lehet adni.  A gyűjtés július 20-ig tart. Előre is köszönjük a gondoskodást és segítséget!

  • Július 1-én, vasárnap ünnepeljük a Mária Segíts Kápolna búcsúját. Ezen a napon délelőtt csak egy szentmise lesz 10 órakor a kápolnánál. Rossz idő esetén a templomban tartjuk a szentmisét, ugyancsak 10 órakor.

  • Előre jelezzük, hogy július hónapban vasárnaponként este nem lesz szentmise, csak reggel ½ 8-kor és délelőtt 10-kor.

Július 1-én, vasárnap ünnepeljük a Mária Segíts Kápolna búcsúját. Ezen a napon délelőtt csak egy szentmise lesz 10 órakor a kápolnánál. Rossz idő esetén a templomban tartjuk a szentmisét, ugyancsak 10 órakor.
Névnapok - tegnap: Zoltán ma: Iván holnap: Vilmos holnapután: János, Pál

Szentmisék rendje templomunkban:

cím: Pelsőczy Ferenc u.
(Művelődési Házzal szemben)

Vasárnap: 7:30; 10:00; 18 órakor

gyóntatás: vasárnap: 7-7:30; és 17:30-18 óra között

Hétköznapi szentmise:
H,K, Sze, P, Szo:7:00;
Cs: 6:00

Minden hónap első vasárnapján 16:45-től 17:45-ig szentségimádást tartunk!